MENY
Städkompakt utför kontorsstädning, butiksstädning, fönsterputs, golvvård, trappstädning
Rena och snygga lokaler? Klicka här!

STÄDNING I STOCKHOLM TILL FÖRETAG

Städkompakt är ett auktoriserat miljövänligt flexibelt företag som tillhandahåller kvalitativa lokalvårdstjänster såsom kontorsstädning, butiksstädning, fönsterputs, golvvård, trappstädning, storstädning och byggstädning till rätt pris.

Städkompakt är auktoriserade genom Almega Serviceföretagen och är anslutna till Svenskt Näringsliv och Almega. Vi har avtal med Fastighetsanställdas Förbund, Unionen och Ledarna.

Städkompakt är ett Storstockholmsföretag och finns inte etablerat på någon annan ort. Företagets ledning och majoriteten av arbetsledarna har i genomsnitt 20 års erfarenhet i branschen.

Städkompakts framtida utvecklingsstrategi är att förbli ett mellanstort företag, för att bevara vår flexibilitet, vilket innebär att snabbt kunna anpassa oss efter kundernas behov. Även i framtiden kommer vi att förbli ett Storstockholmsföretag.

Företagets huvudinriktning är att vara medveten om vår roll i näringslivet, att vi är ”Ett serviceföretag”.

Städkompakt präglas av en stark sammanhållning och lojalitet mot företaget och kunder.

Därför är det viktigt med ett högt kreditbetyg

Vi är mycket stolta över vårt höga kreditbetyg. Det bygger på Bisnodes kreditvärderingssystem som är världens äldsta och mest ansedda. Systemet betygssätter ett företags betalningsförmåga utifrån en mängd beslutsregler. Att driva ett kreditvärdigt företag kräver tid, engagemang och hårt arbete. Vi hoppas att du inser värdet av att anlita, handla från eller samarbeta med ett kreditvärdigt företag.

Om ni vill veta mer om oss gå in på www.stadkompakt.se på din dator eller surfplatta.

Städkompakt är ett auktoriserat serviceföretag
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
© Städkompakt i Stockholm AB